Om aktiebolaget LO Johansson

Mitt namn är Lars-Olov Johansson. Jag har tidigare bland annat arbetat som fastighetschef och som konsult har jag arbetat med fastighetsförvaltning, teknik och ekonomi. Jag har även varit tillförordnad fastighetsförvaltare och driftchef med budget- och personalansvar inom stora organisationer och företag. Jag har även under dessa år arbetat med anskaffande av lokaler och anpassning av dessa för kunder. Här har jag även fungerat som rådgivare för dessa kunder.

 

Jag har lång och bred erfarenhet på beställarsidan. Därför vet jag vad som krävs för att genomföra ett projekt på bästa sätt. Detta har hjälpt mig mycket i min roll som kontrollansvarig.

 

”Engagemang är mitt ledord. Har man inte det måste man inse att man behöver gå vidare. Mitt engagemang är här för att stanna – jag lägger fokus på dig och ditt projekt.”

Nu har jag bestämt mig för att arbeta som konsult igen. Jag tycker att det är ett givande arbete och att ta hand om sin egen personal är något som driver mig. Att möta människor och att upptäcka deras förmågor är stimulerande och utvecklande.

 

”Att vara konsult kräver ett ständigt åtagande och en stor vilja. Det är viktigt att man prioriterar rätt – kunden kommer alltid på första plats!”

Jag tycker det är viktigt att man som besiktningsman har en god relation till sina kunder och de människor man träffar i arbetet. Jag månar alltid om att ha en god kommunikation och en bra relation till dem som anlitar mig. Jag lägger stor vikt vid kundnöjdhet.

 

Kontaktformulär